Wil je op een natuurlijke manier je weerstand verhogen? In onze shop hebben we diverse producten die je daarbij ondersteunen. 

KAN OF WIL JE NIET LANGSKOMEN IN ONZE SHOP IN OUD RIJSWIJK? WIJ STUREN JE BESTELLING DE KOMENDE TIJD GRAAG GRATIS NAAR JE TOE! 
Kijk op triskal.nl/webshop.
Niet al onze producten staan online. Dus als je gewend bent om een product uit de shop te halen en je vindt dit niet in de webshop, kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar healing@triskal.nl.

Denk bijvoorbeeld eens aan:
*Camu Camu poeder: met meer vitamine C dan wat dan ook om met je sapje of smoothie te mixen.
*Puori C3 vitamine: natuurlijke bruistablet met vitamine C, zink, mateplant en ginkgo biloba om je immuunfuncties te ondersteunen en je een energieboost te geven.
*Aansterkende kruidenthee: geeft ondersteuning bij het aansterken bij zwakte en moeheid.
*Immuunsysteem kruidenthee: geeft ondersteuning bij je natuurlijke afweersysteem.
*High Immuun Roomspray: om virussen en andere ziektebronnen op een natuurlijke manier de baas te zijn in allerlei ruimtes, of
*High Immuun olie: om te verdampen, mee te stomen, voor een voetenbad of om zelf een balsem te maken. 
*Propolis extract: verhoogt de weerstand.
*Bach combi elixer Stress: brengt gemoedsrust en helpt ontspannen.
*Remedie Veiligheid: om je terug te brengen naar je basis veiligheid die je misschien bent kwijt geraakt.

Kijk voor deze producten en meer in onze webshop via triskal.nl/webshop. Niet al onze producten staan online. Dus als je gewend bent om een product uit de shop te halen en je vindt dit niet in de webshop, kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar healing@triskal.nl.