Jojoba olie. 100 ml

€17,50

In winkelwagen:
Jojoba-olie is geen echte olie maar een plantaardig hars dat door zijn ruime toepassingsmogelijkheden veel gebruikt wordt in cosmetica. Jojoba is één van de meest universele basisoliën.

Jojoba-olie heeft een samenstelling die het menselijke huidsmeer sterk benadert. Hierdoor harmoniseert jojoba olie alle huidtypes. Dit geldt ook voor de vette huid waarbij de olie goed wordt opgenomen en niet vet aanvoelt.

Uitwendige toepassingen van jojoba-olie

Geschikt voor elk huidtype
Hydraterend, verzachtend
Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
Bij puistjes
Gezichtsolie voor elke dag: beschermt tegen weersinvloeden en luchtvervuiling
Bij schilfers en voor een goede conditie van het haar
Geschikt om make-up te verwijderen
Aangename aftershave
Deze basisolie kan je gebruiken als massage olie of voor lokaal gebruik. Voeg er etherische olie aan toe voor een extra werking of een lekkere geur.


Jojoba olie is praktisch geurloos en is daarom ook te gebruiken als basis voor parfummengsels van etherische oliën. Frisse mengsels passen er goed bij omdat jojoba licht verkoelend werkt.
Copyright © 2019 Triskal Wellness & Art webshop. Powered by Zen Cart