Sisters of the Ancient Ways maken muziek, dansen en geven daarnaast healing, reading en massage. De variatie van onze muziek- en dansoptredens zorgt ervoor dat wij op uiteenlopende evenementen kunnen staan. Alles wat wij doen is met elkaar te combineren.

Muziek

We treden op met de djembé’s, de Pow Wow, verschillende soorten drums, aangevuld met diverse instrumenten. De verschillende performances die wij neerzetten combineren wij met dans en muziek. Door de verschillende karakters in onze groep zetten wij een energieke show neer. De verscheidenheid van onze optredens zorgen ervoor dat wij op uiteenlopende evenementen, beurzen, feesten en festivals staan. Door de opzwepende Pow Wow, djembé’s en diverse andere slaginstrumenten zoals olievaten, bongo’s en de krin zijn wij een bijzondere aanvulling op evenementen.

Dans

Naast onze muzikale optredens voeren wij ook ceremoniële dansen uit. Deze dansen worden vanuit de energie aangereikt, zowel de muziek, het thema van de dans, als de bewegingen. Elke dans heeft een eigen thema en wordt op de daarvoor juist afgestemde energietrilling gedanst en uitgevoerd.

Healing, reading en massage

Wat betreft de healing, reading en massage werken wij allemaal vanuit de energie en mogen wij ieder op onze eigen manier iets moois aanreiken. Door middel van een healing, reading of massage vindt er een energie-uitwisseling plaats van mens tot mens.
Is er ruimte en gelegenheid, dan kunnen we onze healing, reading en massage geven in onze mystieke 1001-nacht-tent. Met deze ruime, sfeervol ingerichte tent creëren we een geborgen plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen.

Boekingen

We komen altijd gekleed in stijl en hebben voor elke performance een andere uitstraling én styling. Een compleet pakket!! Mocht je zelf een idee, thema of andere wensen hebben kan er in overleg gekeken worden of wij hier iets kunnen betekenen. Heb je interesse in één van onze performances dan kun je ons bereiken via het onderstaande nummer.

Contact:

Marianne: 0630330429