Triskal Wellness & Art

Podcast Innerself Del Mar
Een andere kijk op het Leven

Mijn naam is Marianne. Ik ben al 30 jaar therapeut/coach. Ik heb veel opleidingen gedaan en heel veel ervaring met het leven zelf. Vanuit mijn werk en vanuit mijn eigen levenservaringen en studies heb ik een bepaalde kijk op de dingen die mensen in het leven meemaken. Het hoe en waarom. Ik wil met deze podcasts jullie proberen aan te reiken dat je op heel veel manieren op bepaalde situaties kunt reageren en dat er een bijzondere manier is waarop  je met deze situaties om kunt gaan en hoe je jezelf boven aan je lijstje kunt gaan zetten. Waarbij je veel aan anderen kunt geven maar jezelf niet vergeet. Waarbij je leert hoe je je allerbeste, meest krachtige en allerliefste JIJ wordt.

Heb je vragen over een van de onderwerpen uit de podcasts of wil je graag meer weten over iets anders? Stuur dan een mailtje naar: mariannetara61@gmail.com.