Wij zijn op dit moment gewoon open op donderdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Omdat onze shop niet groot is en we heel veel producten hebben, kunnen we maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel toelaten om zo toch 1,5 meter afstand te kunnen houden.

KAN OF WIL JE NIET LANGSKOMEN IN ONZE SHOP?
*WIJ STUREN JE BESTELLING DE KOMENDE TIJD GRAAG GRATIS NAAR JE TOE!
Kijk op onze webshop voor een groot deel van ons assortiment.
Niet al onze producten staan online. Dus als je gewend bent om een product uit de shop te halen en je vindt dit niet in de webshop, kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar healing@triskal.nl.

*HEB JE VRAGEN, OF WIL JE ADVIES?
We snappen dat dit hele hectische tijden zijn voor iedereen en we begrijpen dat dit een hoop losmaakt. Veel mensen die in de shop komen hebben vaak vragen over hun fysieke en emotionele balans en welke producten goed zijn voor hen. Kun of wil je niet naar de shop komen, dan kun je altijd even bellen voor advies over een product naar 06-30330429. We helpen je dan graag van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur!
Ook kunnen we je misschien verder helpen met videobellen via whatsapp en je een virtuele tour door de winkel geven. Zo kun je alle producten even zien, helaas ruiken gaat nog niet ?, en kunnen we je ook gelijk adviseren.
Heb je interesse, bel dan even met 06-30330429, dan maken we een afspraak voor je virtuele shopping en dan komen we er samen wel uit welke producten voor jou goed zijn gezien je klachten. Je producten sturen we op dit moment gratis naar je toe.

Wij wensen jullie veel sterkte, liefde en kracht.
Liefs van ons @ Triskal Wellness & Art shop