Wat is kindercoaching precies en wat kan het doen voor je kind.
De kinderen die nu op Aarde zijn noemen we ook wel nieuwe tijdskinderen of hoog gevoelige kinderen. Deze kinderen zijn uiterst gevoelig voor alle energieën die vanuit de Kosmos naar Aarde komen. Zeker voor de nieuwe energieën die op ons neerdalen en bij ons integreren. De kinderen die de afgelopen jaren geboren zijn, staan wagenwijd open voor deze energieën en kunnen daar allerlei klachten door krijgen, zowel fysiek als emotioneel. Ze hebben een grote wijsheid en ‘weten’ veel meer dan je van een kind van een bepaalde leeftijd zou verwachten. Vaak voelen ze zich daardoor ‘anders’ dan andere kinderen en worden ze soms ook zo behandeld door hun omgeving.

Gebrek aan concentratie, overactiviteit, slecht slapen, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, geen zelfliefde, onrust, depressies, verwarring, emotionele overgevoeligheid, weerstand tegen het leven, weerstand tegen de wereld, in zichzelf gekeerd, een wijsheid waar je als ouder niet zo goed weg mee weet, een eigen wil waar ze niet vanaf wijken, verschillende fysieke klachten (vaak ‘vreemde’ klachten die door artsen niet uit te leggen zijn, allergieën, hoofdpijn, misselijkheid, darm problemen, eczeem etc etc).

Doordat deze kinderen niet altijd functioneren zoals de maatschappij dat van ze verlangt, worden ze dan ook regelmatig in een hokje geplaatst (ADHD etc etc) waar ze eigenlijk niet thuis horen. Ze krijgen dan een stempel wat ze de rest van hun leven met zich mee moeten torsen en aan de ‘werkelijke’ oorzaak van hun gedrag en problemen wordt geen of niet voldoende aandacht besteed, of niet op de juiste manier.

Balans brengen

De tijd is nu rijp om balans te mogen brengen bij die kinderen die hierdoor belemmerd worden in hun bewustzijnsgroei en uit evenwicht zijn. De energieën zullen de komende jaren steeds krachtiger worden en daarom is het belangrijk dat deze zeer gevoelige kinderen zo snel mogelijk een zo goed mogelijke basis krijgen waardoor ze op een veel makkelijkere manier met de energieën om kunnen gaan.

Wat kan ik voor je kind doen

Als het kind een bepaalde leeftijd heeft dat er een gesprek mogelijk is, zal ik rechtstreeks met het kind kletsen. De ouder mag er natuurlijk te allen tijde bij zijn, als je kind dit wil natuurlijk. We gaan kijken wat de problemen zijn, fysiek en/of emotioneel, en kijken waar de oorzaak ligt. Door met het kind en/ of de vader of moeder te praten kan ik al snel een beeld krijgen waar het om gaat en wat we er aan kunnen doen. Met de therapie zal er een balans komen in het kind die te maken heeft met het ontvangen en integreren van de krachtige en nieuwe energieën die we allemaal vanuit de Kosmos mogen ontvangen.
Het kind zal veel beter om kunnen gaan met de dingen die hij/zij ‘voelt’, ‘ziet’, ervaart en communiceert. Het zal ook beter om kunnen gaan met de wijsheden die hij/zij aangereikt krijgt vanuit ‘boven’.

Door de coaching zal het kind een stuk bewustwording krijgen waardoor hij/zij automatisch ‘weet’ dat hij/zij oké is en niet ‘vreemd’, of een buitenbeentje. Dit zal het kind zelfvertrouwen geven en liefde voor zichzelf. Ook zal de therapie een veel betere aarding tot gevolg hebben, deze hooggevoelige kinderen hebben dat heel erg nodig daar ze constant met de hoge en krachtige nieuwe energieën geconfronteerd worden. Het zal het kind meer rust en vrede in en met zichzelf geven, waardoor het functioneren in de maatschappij een stuk makkelijker zal gaan.

Contact

Mocht je een kind hebben die niet lekker in haar of zijn velletje zit, fysieke klachten heeft, moeilijkheden heeft op school of thuis, geen vriendjes of vriendinnetjes heeft, in zichzelf gekeerd is of juist extreem druk en uitbundig is, somber is of geen zelfvertrouwen heeft en je wilt daar iets aan laten doen, dan kun je altijd een mailtje sturen naar healing@triskal.nl of met me bellen op 06-30330429.

Deze kindercoaching is voor alle kinderen tussen de 0 en 18 jaar.

Lieve groetjes Marianne