Kennismaken

Als je voor het eerst komt, maken we kennis met elkaar. Ik zal vertellen wie ik ben en wat ik precies doe. Samen zullen we kijken naar de fysieke en mentale blokkades waar je last van hebt. Hiermee gaan we aan de slag. Na de eerste afspraak, kijk je of mijn werkwijze je aanspreekt en of je ermee verder wilt gaan.

Healing-technieken
  • Energiebehandeling (via handoplegging op het geklede lichaam)
  • Massage
  • Meditatie
  • Chakra- healing
  • Inzichtgevende gesprekken
  • Ademhalingsoefeningen
  • Edelstenentherapie

In mijn praktijk maak ik gebruik van al deze technieken. Maar handoplegging gebruik ik veruit het meeste. Per keer zullen we samen kijken welke technieken op dat moment het beste passen. Hierbij laten we ons leiden door onze intuïtie.

Lichaam en geest in balans

We werken toe naar zowel lichamelijke als geestelijke balans. Met als doel dat u in uw kracht komt te staan en kunt zijn wie u werkelijk bent.

Locatie

Triskal Healing Centre Rijswijk

Tijd

In overleg

Kosten

Healing: 25 euro per uur

Van te voren aanmelden

Contact

susan_van_raamt@hotmail.com
0619077685
www.susan-van-raamt.nl