Triskal Wellness & Art

Ontspannings- / healing massage

Ontspanning en balans

Bij deze massage gaat het vooral om ontspanning en balans. Deze ontspannings- / healingmassage is een compassievolle en liefdevolle massage, waarbij je je in vertrouwen kunt overgeven aan het ontspannen gevoel wat de massage je zal geven. De massage wordt gedaan met de handen en de onderarmen waardoor er een afwisselend gevoel zal plaatsvinden in het ervaren van de massage. Ik werk met olie, en na het afnemen na de massage kan het nog iets afgeven, dus trek iets aan wat je niet naar een bruiloft aan zou doen.

Heling

Er wordt gewerkt met energie dus er vindt ook heling plaats tijdens de massage. De heling vindt plaats op elk niveau, fysiek, emotioneel en geestelijk. Als je de eerste keer komt zullen we even kletsen zodat je aan kunt geven of je fysieke of emotionele klachten hebt en welke dat dan zijn.

Klachten

Heb je last van fysieke klachten of/en emotionele klachten of wil je gewoon even lekker ontspannen, dan is deze massage heel geschikt voor je.

Tijd

Je kunt kiezen uit een massage van een uur, 1,5 uur of 2 uur.
Hou er rekening mee dat er van de tijd altijd iets af gaat voor het aan en uit kleden en het even kletsen van te voren en daarna.

Kosten:
1 uur :      €60,-
1 ½  uur: €75,-
2 uur :      €90,-

Contact

Wil je jezelf even verwennen met een stukje ontspanning en/of heling dan ben je van harte welkom. Je kunt een afspraak maken door me even te bellen op 06-30330429

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Groetjes Marianne