De energie is overal om ons heen. Soms is de energie verstoord door interne of externe factoren. Dit kun je als mens bewust of onbewust voelen. Een slechte energie om je heen kun je merken aan bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn, onrust, prikkelbaarheid, slecht slapen, andere fysieke klachten en, zeer belangrijk, emotionele disbalans. Het is niet altijd makkelijk om de oorzaak van deze klachten te vinden en, nog belangrijker, om er ook weer vanaf te komen. Vaak zijn de klachten die mensen hebben van persoonlijke aard en moet je als mens bij jezelf naar binnen gaan om de oorzaak te vinden. Echter daarnaast is je omgeving erg belangrijk voor je algehele welzijn en de balans in wie je bent en wilt zijn als mens. Zodra er ergens disbalans is in de energie om je heen, zal dat direct invloed hebben op je eigen energieveld als mens.

In balans brengen

Wij kunnen je helpen de energie in balans te brengen en geven je aanreikingen om de energie goed te houden. Tijdens de reiniging gaan we door het huis heen om te kijken en te voelen waar de disbalans zit en brengen dit in balans. Na afloop krijg je tips en adviezen. Het is uiteraard de bedoeling dat je t.z.t. zelf gaat voelen of er disbalans om je heen is en zo ja waar dit mee te maken heeft.
Soms is het nodig om nog een keer terug te komen, maar dat is pas te bepalen na de reiniging.

Prijs

100 euro per consult exclusief BTW, reistijd en benzine.
(voor een voorwerp: prijs in overleg)
Wil je meer informatie dan kun je altijd een mailtje sturen naar healing@triskal.nl of bellen met 06-30330429

Energetisch reinigen van nieuw huis of nieuwe werkplek

Op het moment dat je in een ander huis gaat wonen, een andere werkplek krijgt, een nieuwe baan aanvaardt of een nieuw bedrijf gaat starten is de energie heel belangrijk. De oude energie moet er eerst uit, daarna moet er een nieuwe intentie en een nieuwe vibe in de energie komen. Als je hier niet bewust aandacht aan besteedt, kan dit proces wel eens lang duren en niet altijd even soepel verlopen.

Om je thuis te voelen in een nieuw huis of op een nieuwe werkplek is het wel belangrijk om dit op een goede manier te doen. Wij kunnen je helpen om de oude energie weg te krijgen en een positieve intentie in de energie neer te zetten, zodat je je veilig en geborgen kunt voelen in je nieuwe huis of vanuit een goede en krachtige energie je werkplek kunt gaan gebruiken.

Prijs

100 euro per consult exclusief BTW, reistijd en benzine.
Wil je meer informatie dan kun je altijd een mailtje sturen naar healing@triskal.nl of bellen met 06-30330429