Mystical Fantasy Fair 20, 21 & 22 juli 2018

Mystical Fantasy Fair

Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 kun je weer naar de Mystical Fantasy Fair. Twijfel je nog om te komen als bezoeker of deelnemer, dan zal dit filmpje je vast overhalen om te komen en om er met elkaar een mooi feestje van te maken!

Geplaatst door Mystical Fantasy Fair op maandag 30 januari 2017

 

De intentie van waaruit we dit festival willen organiseren is voor ons nog steeds hetzelfde, een mooi, fijn, gezellig, leuk, inspirerend, krachtgevend, bijzonder, uniek en liefdevol festival neerzetten.

Locatie

We hebben voor deze Mystical Fantasy Fair een prachtige locatie gevonden in Heeswijk Dinther. Dat is voor ons namelijk van wezenlijk belang als we ergens een Fair gaan organiseren. De locatie bevat een groot en mooi terrein met verschillende velden, met veel groen en goede faciliteiten en mogelijkheden. Precies de plek voor ons om een Fair te organiseren.

Een festival waar
 • mensen elkaar kunnen ontmoeten
 • je deel kunt nemen aan diverse workshops
 • je 1 of meerdere dagen kunt relaxen
 • muziek en dans zal zijn
 • ook gedacht is aan leuke activiteiten voor kids
 • je lekker wat kunt eten en drinken tussen de workshops door
 • je 1 dag kunt doorbrengen
 • maar ook meerdere dagen doordat je kunt overnachten
 • een bijzondere zweethut ceremonie gedaan wordt
 • je je eigen muziekinstrument kunt meebrengen
 • met anderen muziek maken bij het kampvuur

Dit alles en nog veel, veel meer…

Het idee van dit festival is dat we een combi maken van spirituele/paranormale, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen. Als spirituele activiteiten kun je denken aan helderziende waarnemingen die worden gedaan aan de hand van vele verschillende disciplines. Bij de Sjamanistische activiteiten moet je denken aan diverse workshops die er rond dit thema gegeven worden. Ook is er een middeleeuws kampement met oude ambachten aanwezig.

Voor wie vindt dat zijn of haar mentale of fysieke gezondheid wel een beetje balans kan gebruiken, kan op de Fair onder andere terecht voor diverse soorten energiebehandelingen. Ook worden er verschillende soorten massages aangeboden, waarbij je kunt ontspannen en weer goed in je energie kunt komen.

Het hele festival zal een warme sfeer hebben waarin iedereen zich kan wentelen in spirituele activiteiten. Er zijn diverse workshops, met ook Kids workshops. Daarnaast kun je genieten van muziek-/ dans optredens die overdag en ’s avonds zullen plaatsvinden. Door al deze aspecten te combineren is er voor een ieder wat te vinden en te doen en hopen we op deze manier een heel mooi, sfeervol en gezellig festival te kunnen neerzetten.

Overnachten (reserveren)

Ook deze keer geven we iedereen die dat wil de kans om een aantal dagen te blijven d.m.v. het feit dat je kunt overnachten. Je kunt er voor kiezen om een aantal nachten te kamperen met je eigen tent of caravan op een stuk van het terrein wat we speciaal daarvoor vrij maken. Mocht je niet willen kamperen dan zijn er een aantal plekken op de zolder van de boerderij waar je dan kunt slapen. Die plaatsen zijn echter wel beperkt dus mocht je dat willen dan moet je dat snel reserveren. Voor zowel bezoekers die blijven slapen als deelnemers is er de mogelijkheid om ontbijt, lunch en avondeten te reserveren.

Deelnemers

Heb je interesse om deel te nemen als deelnemer dan kun je een inschrijfformulier aanvragen door een mailtje te sturen naar info@mystical-fantasy-fair.com. Op dit inschrijfformulier staan alle prijzen en verdere details die je nodig hebt om voldoende informatie te krijgen over deze Fair.

Tickets bestellen

Wil je als bezoeker komen en 1, 2 of 3 nachten overnachten, dan kun je je tickets direct bestellen via de Mystical Fantasy Fair site, of kun je een mailtje sturen naar info@mystical-fantasy-fair.com om een reserveringsformulier aan te vragen. Daar staan al de prijzen van overnachtingen en andere faciliteiten op. Als je wilt overnachten, adviseren we wel om dit van te voren aan te geven / te boeken, want op een gegeven moment is het vol.

Vrijwilligen

Stel dat je zin hebt om ons te komen helpen met vrijwilligen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. We zijn nog op zoek naar vuurmannen en -vrouwen. Stuur ons een mailtje via info@mystical-fantasy-fair.com, dan kunnen we contact hebben over de details.

Nieuwsbrief

Natuurlijk zullen we je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen omtrent de Mystical Fantasy Fair. De site wordt elke keer weer aangepast met nieuwe informatie. Verder houden we iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Wij hopen op een prachtige Fair!!!!

Lieve groetjes van ons

Meer info

Ga naar de Mystical Fantasy Fair website voor meer praktische info zoals

 • de openingstijden
 • het programma
 • workshops
 • deelnemers
 • artiesten

Adres: Rukven 3, Heeswijk Dinther, in Brabant. Klik hier voor de route.

Je kunt de Mystical Fantasy Fair ook vinden op Facebook, Pinterest en op YouTube